Клиентите за нас:

Вече 6 години работя със склада за бельо „Бельо Бургас” . Изключително съм доволна от съвместната ни работа. Складът е добре зареден. Всеки път имат нови модели , така че и аз често разнообразявам стоката в магазина си. Обслужването е чудесно и лесно се работи с тях.

Димитрина Калчева
Магазин за дрехи и бельо

Когато преди 15 години реших да си отворя собствен магазин, моя позната ме насочи към склада за бельо „Бельо Бургас” .  От тогава работим заедно. Стоката, която предлагат много ми харесва, а така също се харесва и на моите клиенти. С екипа на склада се работи много лесно и приятно. Винаги разчитам на техните съвети. Много съм доволна и се надявам и занапред да работим заедно.

Жана Иванова ЕТ „Лъки”
собственик на магазин за бельо

Със склада работя от 13 години. Стоката, която зареждам от тях се продава бързо. Започнах да печеля по – добре. Складът е добре зареден. Винаги имат нови модели. Освободих си време, защото не ми се налага да пътувам с цел зареждане на магазина. Имам възможност навреме да доставям на клиентите си търсените от тях артикули.

„Жаколета” ЕООД
магазин за бельо „ Флория”

Казвам се Румяна Петкова и съм клиент на склада за бельо от 15 години. Доволна съм от това, че всеки път когато зареждам стока, ми се предлагат нови модели. Така поддържам интереса на редовните си клиенти и привличам нови. Магазинът ми е добре зареден. Увеличих продажбите си.

ЕТ „ Румяна Петкова”
Магазин за бельо

Удоволствие е да се работи с такива професионалисти!

Гинка Димитрова „Палиери” ООД
Собственик на магазин за бельо

Със склада за бельо „Бельо Бургас” работя вече 15 години. След като разбрах за тях, много се зарадвах, че ще има от къде да зареждам магазина си. Започнах повече да продавам, защото складът е много добре зареден. Стоката , която зареждам от тях се продава бързо. Магазинът ми е винаги зареден с най- търсените от клиентите модели.

Сийка Прангова
Собственик на магазин за бельо „Сиена”

Най- зареденият склад!

Кера Вълчева „Крис” ЕООД 
собственик на магазин за дрехи и бельо